همه ما بارها عمیقا محو تماشای عکس یک لیوان چای در کنار پنجره شده ایم و خود را درآن حس و حال تصور کرده و لذت برده ایم. عکس های نوشیدنی های دو نفره برای ما تداعی گر روز های زیبا و حتی آرزو های زیبا می شود. نوشیدنی ها سوژه های خوبی برای علاقه مندان به عکاسی و عکاسان حرفه ست. در این مقاله قصد داریم پنج نکته ساده در باره ی عکاسی از نوشیدنی به شما آموزش دهیم که تاثیر چشمگیری بر تصاویر شما خواهد داشت. با ما همراه باشید.
نکته ی اول: به پیش زمینه دقت کنید
در مورد عکس های نوشیدنی ، زمینه شما مهم است. از آنجا که مایعات شفاف هستند ، هر رنگ زمینه ای که انتخاب کنید تأثیر مستقیمی در شکل ظاهری مایعات دارد. “به خاطر داشته باشید که پس زمینه شما چه کاری انجام می دهد ، چه نوع درجه بندی نوری در پس زمینه شما اتفاق می افتد ، زیرا به شدت روی شکل ظاهری نوشیدنی شما تأثیر می گذارد.”
نکته ی دوم: پس زمینه را از نوشیدنی جدا کنید.
برای مثال می توانید می توانید کاغذ را در پشت لیوان قرار دهید.
نکته ی سوم: از یخ درست استفاده کنید
استفاده از یخ مشکلات خود را دارد مثلا لیوان را بخار آلود و کدر می کند و یا، ذوب می شود. برای رفع این مشکل در عکس های نوشیدنی، پیشنهاد این است که از یخ های تقلبی ساخته شده از اکریلیک استفاده کنید. آنها تراش خورده و صیقل خورده هستند حتی اگر هزینه بر باشند از مزایای قابل توجهی نسبت به یخ واقعی برخوردار هستند.
بیشتر بدانید :
مقایسه دوربین گوشی و دوربین عکاسی
نکته ی چهارم: از بازتاب ها کننده ها استفاده کنید.
برای افزودن بازتاب های جالب به تصاویر ، از آینه ها یا کارت های بازتابنده استفاده کنید. به عنوان مثال اگر کارت بازتابنده ای را در پشت نوشیدنی قرار دهید ، روشنایی نوشیدنی بیشتر شده و به عمق و پویایی عکس شما می افزاید. اگر می خواهید یک قدم جلوتر بروید ، می توانید از LED استفاده کنید تا کنترل بیشتری بر نحوه عبور نور از مایع داشته باشید.
نکته ی پنجم: حالت میعانی را به تصویر خود بیافزایید!
در عکس های نوشیدنی استفاده از قطرات یا همان حالت میعان، احساس سرما را به بیننده القا می کند. برای این کار می توانید از آب پاش استفاده کنید. اگر قطرات بزرگتری می خواهید ، می توانید گلیسیرین به آب اضافه کنید که باعث ایجاد حباب های بزرگتر می شود.
منبع:
عالی بود