خرید تجهیزات تعمیرگاهی اقساطی و دست دوم از کیاصنعت پدیده فرزان
به هرگونه دستگاه، ابزار و ماشینی که برای تعمیر انواع اتومبیل بهکاربرده شود، تجهیزات تعمیرگاهی گفته میشود. این تجهیزات تخصصی هر یک دارای ویژگی منحصربهفردی هستند. مکانیکها با به کار بردن تجهیزات تعمیرگاهی انواع خودروهای سنگین، سبک و صنعتی و… را تعمیر میکنند. در ادامه با تعدادی از این تجهیزات مانند انواع جک های بالابر و قیمت آنها مانند قیمت جک دو ستون آشنا خواهیم شد.
جکهای بالابر
جکهای خودرو برای بلند کردن خودرو استفاده میشوند. هنگام تعمیر یا تعویض تایر ماشین، خودرو توسط جک بلند میشود. این ابزار کاربردی انواع مختلفی دارد ولی اساس کار همهی آنها یکسان است. هر یک از آنها در کارهای مختلفی مورداستفاده قرار میگیرند.
جکهای خودرو انواع بسیار زیادی دارند مانند جک خرک، جک صافکاری، جک لوزی خودرو، جک گازی، جک پنوماتیک، جک بازویی، جک قیچی و جک تلسکوپی؛ اما بهصورت کلی شامل دو نوع جک هیدرولیکی و جک مکانیکی میشوند.
تجهیزات معاینهی فنی
در تمامی مراکز معاینهی فنی خودرو از تجهیزات معاینهی فنی جهت بررسی ایرادات خودروها استفاده میشود. بهصورت کلی این تجهیزات با توجه به نوع خودرو شامل سه دستهی سواری، سنگین و موتورسیکلت میشوند. هدف اصلی از انجام معاینهی فنی خودرو، اندازهگیری میزان آلایندههای حاصل از احتراق موتور خودرو و تعیین نوع آنهاست.
تستهای معاینهی فنی شامل موارد زیر است:
– تست ترمز
-تست تعلیق
-تست آلایندهها: این تست گازهای خروجی از اگزوز خودرو و انواع آلایندههای موجود را اندازهگیری میکند.
-تست چراغ شامل تنظیم نور که شامل تنظیم چراغهای جلو، چراغهای راهنما، چراغهای کوچک و ترمزها میشود.
-تست بررسی همراستایی و زاویهی چرخ ها
-تست بررسی عملکرد کمکفنرها
-تست بررسی شیشههای خودرو که میزان دودی بودن شیشهها و وجود شکستگی در آنها توسط انجام این تست بررسی میشود.
اگر خودرویی در یک یا چند مرحله از این تستها رد شود، برای رفع نواقص و مشکلات فنی به تعمیرگاههای معتبر ارجاع داده میشود. بعد از تعمیر نیز خودرو بار دیگر توسط افراد معاینه کار فنی، بررسی میشود و در صورت اخذ تأیید، برچسب معاینهی فنی خودرو صادر میشود.
تجهیزات معاینهی فنی بهصورت کلی شامل موارد زیر است که به توضیح برخی از آنها پرداختهشده است:
-دستگاههای تست ترمز و تعلیق که دستگاههای تست سهگانه یا تست لاین نام دارند.
-دستگاه تنظیم نور چراغ که توسط یک بلور، لنز و یک سیستم الکترونیکی نور تابیدهشده از چراغهای خودرو را موردبررسی قرار میدهد.
-دستگاه تست جلوبندی
-دستگاه تست سوخت 5 یا 4 گاز مخصوص، که گازهای خروجی از خودرو مانند کربن دیاکسید و انواع هیدروکربنها را بررسی میکند.
-دستگاه دورسنج موتور که دمای روغن و تعداد دورهای موتور را اندازهگیری میکند.
-دستگاه تست لقی فرمان که لقی فرمان چرخ های جلوی خودرو را بررسی میکند.
-دستگاه تست صدا که برای ارزیابی صداهای خودرو مورداستفاده قرار میگیرد.
اتاق رنگ خودرو
اتاق رنگ یا غرفهی رنگ خودرو به یک محیط کاملاً ایزوله گفته میشود که فرآیند رنگآمیزی خودرو در آنجا صورت میگیرد. این اتاق عاری از هرگونه آلودگی و عوامل مزاحم خارجی میباشد. محیط این اتاق ذرات حاصل از پاشش رنگ و معلق در هوا را از بدنهی خودرو دور کرده و با این کار تأثیرات منفی پارامترهای داخلی و خارجی را به حداقل میرساند. فرآیند رنگآمیزی و پخت رنگ نیازمند شرایطی برای تنظیم حرارت است، بنابراین جنس اتاق رنگ خودرو نباید از فراوردههای چوبی یا پلاستیکی باشد. این محیط برای انجام رنگآمیزی نیازمند کانالهای تهویهی مناسب هوا میباشد تا تحتفشار پایین هوا عمل تهویه صورت بگیرد.
توسط تفنگ پاشش، رنگ بر روی بدنهی خودرو پاشیده میشود. بعد از پاشیدن رنگ نوبت به نقاشی خودرو میرسد. بعد از انجام این دو مرحله توسط گرم کردن سریع هوا عمل خشککردن و پختن رنگ صورت میگیرد. هوای موردنیاز جهت خشککردن رنگ از طریق لولههای موجود در سقف اتاق تأمین میشود و از طریق سیستم تهویهی هوای موجود در کف اتاق نیز بهصورت کاملاً مکانیزه و فیلتر شده خارج میشود. سنسورهای موجود در اتاق دمای یکسان ۲۳ الی ۲۴ درجهی سانتیگراد را در تمامی محیط خودرو بهصورت یکنواخت محیا میکنند. یکسان بودن دما در محیط باعث میشود که مولکولهای رنگ و گاز کلر موجود در محیط بسیار به هم نزدیک شده و درنتیجه رنگ بهتر و یکدستتری را ایجاد کنند. درواقع سنسورها وظیفهی کنترل دما در محیط را بر عهدهدارند.
دستگاه لاستیک درار
دستگاه لاستیک درار یا تایر درآر که با نام های مختلفی شناخته میشود، یکی از مهمترین دستگاههای تعمیرگاههای خودرو است. توسط این دستگاه لاستیک درار از رینگ چرخ خودرو جدا و سپس تعویض میشود. از قطعات تشکیلدهندهی دستگاه لاستیک درار میتوان به گیربکس، الکتروموتور، ستونهای عمودی، پدالها، اهرمها، شیر ورودی و مخزن باد اشاره کرد. این دستگاه انواع مختلفی دارد مانند لاستیک درار 3 پدال، لاستیک درار 4 پدال، هلپردار و کمرشکن.
این دستگاه مزایای بسیار زیادی دارد که در زیر به برخی از آنها اشارهشده است:
-افزایش سرعت عمل و صرفهجویی در زمان
-افزایش دقت حین تعویض
-انجام اتوماتیک جداسازی لاستیک از رینگ
-افزایش ایمنی کاربران
-جلوگیری از خراب شدن و آسیب دیدن لاستیک
-جلوگیری از ساییده شدن رینگ
بالانس چرخ
بالانس بودن به معنای متعادل بودن است. هنگامیکه چرخ های خودرو در وضعیت بالانس قرار داشته باشند، وزن خودرو به صورت یکسان، یکنواخت و متعادل بین چرخ ها تقسیم میشود. درصورتیکه چرخ ها بالانس نباشند، مشکلات جدی برای کل سیستم خودرو به وجود میآید. بهطور مثال خرابی قطعات، افزایش مصرف سوخت و هدر رفتن انرژی، لرزش فرمان خودرو، کاهش پایداری خودرو، ترمز گیری ضعیف و شتاب گیری ضعیف.
بالانس کردن توسط دو روش استاتیکی و دینامیکی انجام میشود. روش دینامیکی به دلیل پویا بودن دقیقتر از روش ایستایی است.
قیمت تجهیزات تعمیرگاهی خودرو
برای به دست آوردن اطلاعات کافی در رابطه با قیمت تجهیزات تعمیرگاهی خودرو باید موارد مختلفی را مورد بررسی قرار داد ازجمله وظیفهی دستگاه موردنظر، نحوهی عملکرد آن، برند و شرکت سازنده، ضمانت و گارانتی دستگاه، خدمات پیش و پس از فروش، کیفیت دستگاه و بسیاری از موارد دیگر. تمامی این عوامل به صورت مستقیم بر روی قیمت دستگاههای خریداریشده تأثیر میگذارند پس داشتن اطلاعات لازم دربارهی هر یک از آنها کمک بسیاری به خریداران میکند.
خرید تجهیزات مکانیکی دستدوم
امروزه بسیاری از افراد از دستگاههای دستدوم برای کارگاهها و تعمیرگاههای خود استفاده میکنند. چنانچه شما دستگاههای دستدوم خود را از شرکتها و فروشگاههای معتبر خریداری کنید میتوانید در هزینههای خود بسیار صرفهجویی کنید. کیفیت این دستگاهها در صورت تضمین بسیار بالا میباشد.
خرید تجهیزات مکانیکی دستدوم هم به صورت حضوری و هم به صورت اینترنتی ممکن است.
خرید تجهیزات مکانیکی دستدوم از کیا صنعت
فروشگاه کیا صنعت پدیده فرزان، آمادهی فروش تجهیزات مکانیکی دستدوم با بهترین کیفیت و قیمت و ارائهی بهترین خدمات به مشتریان خود در سراسر کشور میباشد. شما خریدار گرامی میتوانید تمامی تجهیزات مکانیکی دستدوم موردنظر خود را از فروشگاه کیا صنعت خریداری کنید.
شماره تماس : 02166907432 – 02165012047 – 02165012043
چقد خوبه تجهیزات تعمیرگاهیو قسطی میدن